WELKOM OP DE WEBSITE VAN MF MEDICAL & SAFETY.

MF Medical & Safety is in 1998 opgericht. Inmiddels zijn wij sterk gegroeid en een bekende naam in EHBO-land geworden. Wij zijn een medische groothandel met een kompleet pakket voor de EHBO, bedrijfshulpverlening en veiligheidsartikelen. Dit gaat van pleister tot AED, etc. Mocht u in de beknopte prijslijst een artikel waar u naar op zoek bent, niet kunnen vinden, vraag dan gerust om meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Wij proberen ons te onderscheiden met een hoog service-niveau. Wij kunnen u voorzien van een onafhankelijk advies, bovendien zijn er bij ons mensen werkzaam die over een ruime praktijk-ervaring op het hulpverleningsvlak beschikken. Reeds vele klanten weten dit te waarderen. Zo zijn wij totaalleverancier voor vele EHBO verenigingen, Rode Kruis afdelingen, Reddingsbrigades etc..

Slechte leverbaarheid handschoenen i.v.m. corona crisis
Momenteel zijn er zeer grote leveringsproblemen wat de handschoenen betreft. Helaas moeten wij u in heel veel gevallen dan ook teleurstellen. Ook prijzen zijn altijd onder voorbehoud, daar wij ook regelmatig met prijsverhogingen krijgen te maken.
Meer info
Technische storing webshop! Mogelijk opnieuw registreren.
Door een technische storing van de website, kan het zijn dat u zich opnieuw moet registreren, dus eenmalig een nieuw account aanmaken. Onze excuses voor het ongemak.
Meer info
Nieuwe Jeugdboeken Oranje Kruis pakket aanbieding
De Jeugdboeken van het Oranje Kruis zijn ook bij ons te verkrijgen. Neemt u zowel het theorieboek als het werkboekje af dan betaalt u de speciale prijs van € 12,50 inclusief BTW. Tevens ontvangt u bij ons er gratis jeugdcertificaten bij.
Meer info